Cum cumpar de pe biroureglabil.ro ?

– Prin Telefon: In cazul in care va este mai comod puteti comanda prin telefon, sunand la: +40 722 535 407

Va vom cere detaliile despre comanda (va rugam sa va asigurati ca stiti codurile de produs) si plata se va face prin transfer bancar sau ramburs la primirea coletului.

Am incercat sa facem cat mai utila si usoara folosirea magazinului biroureglabil.ro

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului „Adauga in cos” prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Comanda” si parcurgerea urmatorilor pasi:
– Logare: se realizeaza autentificarea dumneavoastra prin completarea formularului de inregistrare. Daca sunteti un membru biroureglabil.ro este necesara numai autentificarea dumneavoastra cu username-ul si parola.
– Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
– Modalitate de livrare: alegerea modalitatii de livrare.
– Trimite comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului „Trimite comanda”.
– Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea facturii proforma generata automat de magazin.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In asteptare”. In momentul procesarii comenzii de catre biroureglabil.ro si trimiterii coletului catre destinatar, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este „Procesata”.