Timpii de livrare sunt specificati individual pe fiecare produs.

Comanda este procesata in aceeasi zi lucratoare iar expedierea in 1-2 zile de la primirea comenzii. De regula, comenzile primite se expedieaza in ziua urmatoare.

biroureglabil.ro foloseste serviciile de curierat rapid – in acest fel coletul ajunge in maxim 48 ore la destinatie (de obicei in ziua urmatoare). Taxa de livrare se va calcula la plasarea comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare si costa pentru:

  • categoria birouri reglabile/cadre de birou/birou fixe: intre 35-110 lei tva inclus – se va gasi individual pe fiecare produs;
  • categoria scaune de birou: intre 35-65 lei tva inclus;
  • categoria accesorii/prize/tavite: intre 20-55 lei tva inclus
  • categoria blaturi atipice: 110 lei tva inclus
  • categoria divers mobilier: intre 25-95 lei tva inclus.

Pentru fiecare produs este menționat individual costul de transport.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Livram si in tarile UE iar pentru fiecare tara tariful se va comunica dupa plasarea comenzii.

Prin „Curier rapid” avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. Atentie: unele firme de curierat livreaza produsele pana la usa blocului sau a casei dvs..

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 de ore.