Transformers Space Crusaders – Yellow- casca wireless bluetooth

140,00 lei TVA inclus

Availability: În stoc Categorie:
Livrare: lei
Compare Compare

Descriere

Experimentează libertatea audio supremă cu noile căști wireless marca Transformers – o fuziune între tehnologia de avangardă și designul inspirat din dinamismul și inovația universului Transformers. Aceste căști, echipate cu Bluetooth 5.3, îți oferă o conexiune stabilă și de lungă durată, permițându-ți să te bucuri de o mobilitate fără precedent cu o distanță de transmisie care depășește 10 metri.

 

Proiectate meticulos cu un diametru de 13 mm, căștile Transformers se potrivesc perfect, asigurând confort maxim și o calitate audio excepțională datorită rezistenței lor de 32 ohmi. Fie că ești acasă, la birou, sau în deplasare, vei experimenta sunetul în cea mai pură și bogată formă a lui.

 

Durata de viață a bateriei nu mai este o preocupare. Cu un caz de încărcare puternic de 300 mAh și baterii de căști de 30 mAh, toate la 3,7V, aceste căști îți promit până la 5 ore de redare continuă la un volum de 50%, necesitând doar 1,5 ore pentru o încărcare completă. Această autonomie îți permite să te bucuri de sesiuni lungi de ascultare, fără întreruperi.

 

Intră în lumea audio a viitorului cu căștile wireless Transformers și lasă-te cufundat în muzica ta preferată sau rămâi conectat indiferent de activitatea ta, toate acestea fără constrângerile cablurilor. Designul lor inovator și calitatea sunetului te vor transforma într-un adevărat entuziast al muzicii, oferindu-ți libertatea, confortul și performanța audio de care ai nevoie pentru a naviga prin ziua ta.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Transformers Space Crusaders – Yellow- casca wireless bluetooth”